Φωτια Σουνιο / Γνωστή Influencer το νέο πρόσωπο στο "Πρωινό"; - gnosti ... / Φωτιά στο κέντρο της αθήνας.

Φωτια Σουνιο / Γνωστή Influencer το νέο πρόσωπο στο "Πρωινό"; - gnosti ... / Φωτιά στο κέντρο της αθήνας.. Αγώνα δρόμου κάνουν πυροσβέστες και εθελοντές για να περιορίσουν τη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε νωρίτερα το μεσημέρι στη βαρυπόμπη, ωστόσο η κατάσταση είναι κρίσιμη. Φωτιά ξέσπασε λίγο πριν στην περιοχή του σουνίου. Συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική το απόγευμα της κυριακής (27.05.2018) εξαιτίας φωτιάς που. Η φωτιά στη βαρυμπόμπη από νέα κηφισιά και ερυθραία! Σύμφωνα με την πυροσβεστική, κοντά στο σημείο υπάρχουν διάσπαρτα σπίτια.

, 2 έτη ago 1 min read. Πνίγεται στους καπνούς η αττική , γεμάτα στάχτη τα αυτοκίνητα στα βόρεια. Λίγο πριν η φωτιά κατευθύνθηκε και στις περιοχές λεγρενά και χάρακα. Η φωτιά στη βαρυμπόμπη από νέα κηφισιά και ερυθραία! Σημειώνεται ότι η συγκεκριμένη φωτιά ξεκίνησε απέναντι από τις αφίδνες, πέρασε την εθνική οδό, κινήθηκε βόρεια προς το καπανδρίτι και στη συνέχεια γύρισε νότια όπου έφτασε σχεδόν έως τη λίμνη.

Το μέτωπο της φωτιάς πέρασε στην Εθνική και κατευθύνεται ...
Το μέτωπο της φωτιάς πέρασε στην Εθνική και κατευθύνεται ... from i1.prth.gr
Σύμφωνα με την πυροσβεστική, κοντά στο σημείο υπάρχουν διάσπαρτα σπίτια. Λίγο πριν η φωτιά κατευθύνθηκε και στις περιοχές λεγρενά και χάρακα. Εθνικό αστεροσκοπείο σε φυσιολογικά επίπεδα ξανά τα μικροσωματίδια στο λεκανοπέδιο αττικής. Η φωτιά κατακαίει το κρυονέρι: Μάχη να μην φτάσει το μέτωπο στο κρυονέρι. Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα στο σούνιο, σε περιοχή με ξερά χόρτα και χαμηλή βλάστηση. Φωτιά ξέσπασε λίγο πριν στην περιοχή του σουνίου. Μαίνεται η φωτιά στη σάμο:

Υπό έλεγχο η φωτιά στο νησί της κω.

Συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική το απόγευμα της κυριακής (27.05.2018) εξαιτίας φωτιάς που. Φωτιά σε δασική έκταση ξεκίνησε το μεσημέρι της τρίτης στην άνω βαρυμπόμπη, του δήμου αχαρνών, σε περιοχή ανατολικά των βασιλικών. Η φωτιά στη βαρυμπόμπη από νέα κηφισιά και ερυθραία! Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα στο σούνιο, σε περιοχή με ξερά χόρτα και χαμηλή βλάστηση. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της παρασκευής και στο σούνιο και συγκεκριμένα προς την περιοχή των λεγρενών και ενώ μαίνονται πολλά μέτωπα. , 2 έτη ago 1 min read. Σύμφωνα με την πυροσβεστική δεν υπάρχει κίνδυνος για κατοικίες. Πνίγεται στους καπνούς η αττική , γεμάτα στάχτη τα αυτοκίνητα στα βόρεια. Αγώνα δρόμου κάνουν πυροσβέστες και εθελοντές για να περιορίσουν τη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε νωρίτερα το μεσημέρι στη βαρυπόμπη, ωστόσο η κατάσταση είναι κρίσιμη. Φωτιά ξέσπασε λίγο πριν στην περιοχή του σουνίου. Φωτιά στο κέντρο της αθήνας. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, κοντά στο σημείο υπάρχουν. Υπό έλεγχο η φωτιά στο νησί της κω.

Δειτε νεο βιντεο και φωτογραφιεσ. Αγώνα δρόμου κάνουν πυροσβέστες και εθελοντές για να περιορίσουν τη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε νωρίτερα το μεσημέρι στη βαρυπόμπη, ωστόσο η κατάσταση είναι κρίσιμη. Μαίνεται η φωτιά στη σάμο: Πνίγεται στους καπνούς η αττική , γεμάτα στάχτη τα αυτοκίνητα στα βόρεια. Φωτιά στην εύβοια οι φλόγες επιστρέφουν ξανά στις ροβιές.

Φωτιά και στο Σούνιο: Κοντά σε ξενοδοχείο - Επί τόπου η ...
Φωτιά και στο Σούνιο: Κοντά σε ξενοδοχείο - Επί τόπου η ... from files.thetoc.gr
Για την κατάσβεση της φωτιάς επιχειρούν. Αγώνα δρόμου κάνουν πυροσβέστες και εθελοντές για να περιορίσουν τη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε νωρίτερα το μεσημέρι στη βαρυπόμπη, ωστόσο η κατάσταση είναι κρίσιμη. Συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική το απόγευμα της κυριακής (27.05.2018) εξαιτίας φωτιάς που. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της παρασκευής και στο σούνιο και συγκεκριμένα προς την περιοχή των λεγρενών και ενώ μαίνονται πολλά μέτωπα. Υπό έλεγχο η φωτιά στο νησί της κω. Μάχη να μην φτάσει το μέτωπο στο κρυονέρι. Η φωτιά κατακαίει το κρυονέρι: Λίγο πριν η φωτιά κατευθύνθηκε και στις περιοχές λεγρενά και χάρακα.

Δειτε νεο βιντεο και φωτογραφιεσ.

Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της παρασκευής και στο σούνιο και συγκεκριμένα προς την περιοχή των λεγρενών και ενώ μαίνονται πολλά μέτωπα. Φωτιά ξέσπασε στο σούνιο, σε σημείο με ξερά χόρτα και χαμηλή βλάστηση. Πνίγεται στους καπνούς η αττική , γεμάτα στάχτη τα αυτοκίνητα στα βόρεια. Φωτιά ξέσπασε στο σούνιο, σε σημείο με ξερά χόρτα και χαμηλή βλάστηση. Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο λαυρεωτικής, η κατάσταση. Φωτιά στην εύβοια οι φλόγες επιστρέφουν ξανά στις ροβιές. Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα στο σούνιο, σε περιοχή με ξερά χόρτα και χαμηλή βλάστηση. Εθνικό αστεροσκοπείο σε φυσιολογικά επίπεδα ξανά τα μικροσωματίδια στο λεκανοπέδιο αττικής. Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά στο σούνιο. Φωτιά ξέσπασε λίγο πριν στην περιοχή του σουνίου. Φωτιά στο κέντρο της αθήνας. Αγώνα δρόμου κάνουν πυροσβέστες και εθελοντές για να περιορίσουν τη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε νωρίτερα το μεσημέρι στη βαρυπόμπη, ωστόσο η κατάσταση είναι κρίσιμη. Η φωτιά στη βαρυμπόμπη από νέα κηφισιά και ερυθραία!

Σύμφωνα με την πυροσβεστική, κοντά στο σημείο υπάρχουν διάσπαρτα σπίτια. Δειτε νεο βιντεο και φωτογραφιεσ. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, κοντά στο σημείο υπάρχουν. Φωτιά ξέσπασε στο σούνιο, σε σημείο με ξερά χόρτα και χαμηλή βλάστηση. Λίγο πριν η φωτιά κατευθύνθηκε και στις περιοχές λεγρενά και χάρακα.

Εξώδικα Τσίπρα σε Κουρτάκη, Παπαχρήστο και Άλτερ Έγκο ...
Εξώδικα Τσίπρα σε Κουρτάκη, Παπαχρήστο και Άλτερ Έγκο ... from images32.inewsgr.com
Σύμφωνα με την πυροσβεστική, κοντά στο σημείο υπάρχουν. Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά στο σούνιο. Για την κατάσβεση της φωτιάς επιχειρούν. Φωτιά στην εύβοια οι φλόγες επιστρέφουν ξανά στις ροβιές. Πνίγεται στους καπνούς η αττική , γεμάτα στάχτη τα αυτοκίνητα στα βόρεια. Μαίνεται η φωτιά στη σάμο: Εθνικό αστεροσκοπείο σε φυσιολογικά επίπεδα ξανά τα μικροσωματίδια στο λεκανοπέδιο αττικής. Μάχη να μην φτάσει το μέτωπο στο κρυονέρι.

Συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική το απόγευμα της κυριακής (27.05.2018) εξαιτίας φωτιάς που.

, 2 έτη ago 1 min read. Η φωτιά στη βαρυμπόμπη από νέα κηφισιά και ερυθραία! Η φωτιά κατακαίει το κρυονέρι: Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της παρασκευής και στο σούνιο και συγκεκριμένα προς την περιοχή των λεγρενών και ενώ μαίνονται πολλά μέτωπα. Για την κατάσβεση της φωτιάς επιχειρούν. Φωτιά ξέσπασε λίγο πριν στην περιοχή του σουνίου. Μαίνεται η φωτιά στη σάμο: Εθνικό αστεροσκοπείο σε φυσιολογικά επίπεδα ξανά τα μικροσωματίδια στο λεκανοπέδιο αττικής. Φωτιά ξέσπασε στο σούνιο, σε σημείο με ξερά χόρτα και χαμηλή βλάστηση. Φωτιά στην εύβοια οι φλόγες επιστρέφουν ξανά στις ροβιές. Πνίγεται στους καπνούς η αττική , γεμάτα στάχτη τα αυτοκίνητα στα βόρεια. Δειτε νεο βιντεο και φωτογραφιεσ. Φωτιά σε δασική έκταση ξεκίνησε το μεσημέρι της τρίτης στην άνω βαρυμπόμπη, του δήμου αχαρνών, σε περιοχή ανατολικά των βασιλικών.

Posting Komentar (0)
Lebih baru Lebih lama