Κριτων Αρσενησ - Ο ανεξάρτητος ευρωβουλευτής κρίτων αρσένης και εκ νέου υποψήφιος ευρωβουλευτής με τον συριζα μιλάει στο thetoc.

Κριτων Αρσενησ - Ο ανεξάρτητος ευρωβουλευτής κρίτων αρσένης και εκ νέου υποψήφιος ευρωβουλευτής με τον συριζα μιλάει στο thetoc.. Τρίτη 24 μαρτίου 2020, 00:02. Κρίτωνας αρσένης επιμένει στο σενάριο συνωμοσιολογίας ότι δήθεν πεθαίνουν άνθρωποι… Για αρχή τα 100.000€;», ανέφερε χαρακτηριστικά ο έλληνας βουλευτής. «αποκρύπτουν θανάτους από κορονοϊό γράφει στον προσωπικό λογαριασμό του στο facebook, o βουλευτής του μέρα25, κρίτων αρσένης. Στιβαγμένοι στη γαδα οι προσαχθέντες!

Υποστηρίζει μία πράσινη πολιτική που θα δώσει τέλος στην περιβαλλοντική υποβάθμιση της χώρας. Για αρχή τα 100.000€;», ανέφερε χαρακτηριστικά ο έλληνας βουλευτής. Οταν τα τρολς «υποκλίνονται» σε… βουλευτές. Ο βουλευτής του μέρα25, κρίτων αρσένης πρότεινε να μπει φρένο στον πλούτο, φέρνοντας ως παράδειγμα τα 100.000 ευρώ. Η αξιολόγηση θα εφαρμοστεί κανονικά και στο προσωπικό τους άφησε όλους άφωνους ο κρίτων αρσένης :

Epikh Gkafa O Kritwn Arsenhs Ekane Erwthsh Gia To Xyta Fylhs Ston Ypoyrgo Eswterikwn Ths Kyproy
Epikh Gkafa O Kritwn Arsenhs Ekane Erwthsh Gia To Xyta Fylhs Ston Ypoyrgo Eswterikwn Ths Kyproy from eleftherostypos.gr
Ειδήσεις, video, ειδησεις τωρα και νέα για κριτων αρσενησ από το pagenews.gr. Η απάντηση του σε ερώτηση του παρουσιαστή. Ο βουλευτής δυτικής αθήνας του μέρα25 κρίτων αρσένης παρέστη σήμερα έξω από το στε κατά την εκδίκαση της. «γιατί να μην υπάρχει κόφτης πλούτου, πχ. Κρίτωνας αρσένης επιμένει στο σενάριο συνωμοσιολογίας ότι δήθεν πεθαίνουν άνθρωποι… Ομόθυμη καταδίκη των άγριων επεισοδίων με τον άγριο ξυλοδαρμού αστυνομικού. Γιατί δεν κατέβηκα στις εκλογές με τον συριζα. Ο ανεξάρτητος ευρωβουλευτής κρίτων αρσένης και εκ νέου υποψήφιος ευρωβουλευτής με τον συριζα μιλάει στο thetoc.

Ο αγώνας για την αλήθεια μας ενώνει ακόμη και αν κάνουμε λάθη στην προσπάθεια.

Αρσένης ζήτησε από την κυβέρνηση να σεβαστεί τις αποφάσεις των δημοτικών συμβουλίων του ζαγορίου και του μετσόβου να μην επιτρέψει την ανάπτυξη αιολικών πάρκων και ανεμογεννητριών. 2:41 μμ, τετάρτη 18 δεκ 2019 2:41 μμ, 18 δεκ 2019. Επιζήμια για τα δελφίνια τα δελφινάρια. Ο αγώνας για την αλήθεια μας ενώνει ακόμη και αν κάνουμε λάθη στην προσπάθεια. 02:49 παρέμβαση του ευρωβουλευτή κρίτωνα αρσένη στην ολομέλεια του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου για την άμεση απαγόρευση της χρήσης. Ο βουλευτής δυτικής αθήνας του μέρα25 κρίτων αρσένης παρέστη σήμερα έξω από το στε κατά την εκδίκαση της. Ένα κτεο σχολικών κτιρίων ζήτησε ο βουλευτής δυτικής αθήνας του μέρα25 κρίτων αρσένης με την επίκαιρη ερώτηση προς το υπουργείο παιδείας, προκειμένου να υπάρξει. Ο κρίτων αρσένης γεννήθηκε στη θεσσαλονίκη το 1977. «γιατί να μην υπάρχει κόφτης πλούτου, πχ. Ο κρίτων αρσένης έκανε ερώτηση για τα σκουπίδια προς τον υπουργό εσωτερικών της. «αποκρύπτουν θανάτους από κορονοϊό γράφει στον προσωπικό λογαριασμό του στο facebook, o βουλευτής του μέρα25, κρίτων αρσένης. Ο κρίτων αρσένης, έχει σπουδάσει μηχανικός χωροταξίας, πολεοδομίας και περιφερειακής ανάπτυξης στο πανεπιστημίου θεσσαλίας. Ο κρίτων αρσένης είναι βουλευτής δυτικής αθήνας του μέρα25 και πρώην ευρωβουλευτής.

Ομόθυμη καταδίκη των άγριων επεισοδίων με τον άγριο ξυλοδαρμού αστυνομικού. Αρσένης ζήτησε από την κυβέρνηση να σεβαστεί τις αποφάσεις των δημοτικών συμβουλίων του ζαγορίου και του μετσόβου να μην επιτρέψει την ανάπτυξη αιολικών πάρκων και ανεμογεννητριών. Στιβαγμένοι στη γαδα οι προσαχθέντες! Υποστηρίζει μία πράσινη πολιτική που θα δώσει τέλος στην περιβαλλοντική υποβάθμιση της χώρας. Η αξιολόγηση θα εφαρμοστεί κανονικά και στο προσωπικό τους άφησε όλους άφωνους ο κρίτων αρσένης :

Kritwn Arsenhs Kalamata Journal
Kritwn Arsenhs Kalamata Journal from www.kalamatajournal.gr
02:49 παρέμβαση του ευρωβουλευτή κρίτωνα αρσένη στην ολομέλεια του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου για την άμεση απαγόρευση της χρήσης. Η.ανατρεπτική πρότασή του για τη θέση του προέδρου της δημοκρατίας. Αρσένης ζήτησε από την κυβέρνηση να σεβαστεί τις αποφάσεις των δημοτικών συμβουλίων του ζαγορίου και του μετσόβου να μην επιτρέψει την ανάπτυξη αιολικών πάρκων και ανεμογεννητριών. Τα πήρε πίσω ο κρίτων αρσένης: Ομόθυμη καταδίκη των άγριων επεισοδίων με τον άγριο ξυλοδαρμού αστυνομικού. Γιατί δεν κατέβηκα στις εκλογές με τον συριζα. Ο βουλευτής δυτικής αθήνας του μέρα25 κρίτων αρσένης παρέστη σήμερα έξω από το στε κατά την εκδίκαση της. Η απάντηση του σε ερώτηση του παρουσιαστή.

Κρίτωνας αρσένης επιμένει στο σενάριο συνωμοσιολογίας ότι δήθεν πεθαίνουν άνθρωποι…

Αρσένης ζήτησε από την κυβέρνηση να σεβαστεί τις αποφάσεις των δημοτικών συμβουλίων του ζαγορίου και του μετσόβου να μην επιτρέψει την ανάπτυξη αιολικών πάρκων και ανεμογεννητριών. 02:49 παρέμβαση του ευρωβουλευτή κρίτωνα αρσένη στην ολομέλεια του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου για την άμεση απαγόρευση της χρήσης. Στιβαγμένοι στη γαδα οι προσαχθέντες! «αποκρύπτουν θανάτους από κορονοϊό γράφει στον προσωπικό λογαριασμό του στο facebook, o βουλευτής του μέρα25, κρίτων αρσένης. Ευρωτασ , κριτων αρσενησ , σδιτ πελοποννησου. Άφωνους άφησε όσους ήταν δίπλα του σε τηλεοπτικό πλατό, ο βουλευτής του μερα25, κρίτων αρσένης. Αρσένης για τη «φούστα βαρουφάκη»: Γιατί δεν κατέβηκα στις εκλογές με τον συριζα. Η.ανατρεπτική πρότασή του για τη θέση του προέδρου της δημοκρατίας. Ο κρίτων αρσένης, έχει σπουδάσει μηχανικός χωροταξίας, πολεοδομίας και περιφερειακής ανάπτυξης στο πανεπιστημίου θεσσαλίας. Μια πρόταση που αν μη τι άλλο προκάλεσε μεγάλη συζήτηση. Εμένα δεν μου προκαλεί καμία εντύπωση ότι ο κ. «τα ομοφοβικά σχόλια είναι αιτία παραίτησης για τον τασούλα».

Άφωνους άφησε όσους ήταν δίπλα του σε τηλεοπτικό πλατό, ο βουλευτής του μερα25, κρίτων αρσένης. Ο βουλευτής του μέρα25, κρίτων αρσένης πρότεινε να μπει φρένο στον πλούτο, φέρνοντας ως παράδειγμα τα 100.000 ευρώ. Τα πήρε πίσω ο κρίτων αρσένης: Γιατί δεν κατέβηκα στις εκλογές με τον συριζα. Ο κρίτων αρσένης (μέρα 25) κατήγγειλε το λιμενικό και ζήτησε εδε για το περιστατικό με τους λαθρομετανάστες (βίντεο).

3vsb9t21bors M
3vsb9t21bors M from www.pentapostagma.gr
2:41 μμ, τετάρτη 18 δεκ 2019 2:41 μμ, 18 δεκ 2019. Ο βουλευτής δυτικής αθήνας του μέρα25 κρίτων αρσένης παρέστη σήμερα έξω από το στε κατά την εκδίκαση της. Διαψεύδει τα περί υποψηφιότητας για τον δήμο θεσσαλονίκης ο κρίτων αρσένης. Το λάθος του αναγνώρισε ο βουλευτής του μερα25, κρίτων αρσένης. Να μπει «κόφτης πλούτου» και «να απαγορεύεται να έχεις ετήσιο εισόδημα πάνω από 10.000 ευρώ», προτείνει με ανάρτησή του στο twitter ο κρίτων αρσένης. Ο κρίτων αρσένης (μέρα 25) κατήγγειλε το λιμενικό και ζήτησε εδε για το περιστατικό με τους λαθρομετανάστες (βίντεο). Ο κρίτων αρσένης, έχει σπουδάσει μηχανικός χωροταξίας, πολεοδομίας και περιφερειακής ανάπτυξης στο πανεπιστημίου θεσσαλίας. «τα ομοφοβικά σχόλια είναι αιτία παραίτησης για τον τασούλα».

Αρσένης για τη «φούστα βαρουφάκη»:

2:41 μμ, τετάρτη 18 δεκ 2019 2:41 μμ, 18 δεκ 2019. «τα ομοφοβικά σχόλια είναι αιτία παραίτησης για τον τασούλα». Στην εκδήλωση που φιλοξένησε ο κρίτων αρσένης στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο παρουσιάστηκε η δραματική κατάσταση των δελφινιών στα. Να μπει «κόφτης πλούτου» και «να απαγορεύεται να έχεις ετήσιο εισόδημα πάνω από 10.000 ευρώ», προτείνει με ανάρτησή του στο twitter ο κρίτων αρσένης. Ο κρίτων αρσένης έκανε ερώτηση για τα σκουπίδια προς τον υπουργό εσωτερικών της. Βουλευτησ β2′ δυτικου τομεα αθηνων με τη μερα25. Ομόθυμη καταδίκη των άγριων επεισοδίων με τον άγριο ξυλοδαρμού αστυνομικού. Ειδήσεις, video, ειδησεις τωρα και νέα για κριτων αρσενησ από το pagenews.gr. Κρίτωνας αρσένης επιμένει στο σενάριο συνωμοσιολογίας ότι δήθεν πεθαίνουν άνθρωποι… Αρσένης ζήτησε από την κυβέρνηση να σεβαστεί τις αποφάσεις των δημοτικών συμβουλίων του ζαγορίου και του μετσόβου να μην επιτρέψει την ανάπτυξη αιολικών πάρκων και ανεμογεννητριών. Η απάντηση του σε ερώτηση του παρουσιαστή. Ο βουλευτής του μέρα25, κρίτων αρσένης πρότεινε να μπει φρένο στον πλούτο, φέρνοντας ως παράδειγμα τα 100.000 ευρώ. Μια πρόταση που αν μη τι άλλο προκάλεσε μεγάλη συζήτηση.

Posting Komentar (0)
Lebih baru Lebih lama